Werkwijze

Wanneer u een met potlood getekend portret wilt laten maken kunt u contact opnemen via het contactformulier, mail of per telefoon.
De tekening wordt aan de hand van een foto (of meerdere foto’s) handgemaakt en in een setje, in combinatie van technieken, aangeleverd. U kunt de foto’s aanleveren via mail of per post. Hoe duidelijker de foto des te mooier het resultaat. Wat ik niet zie, kan ik immers ook niet tekenen…

Voor het beste resultaat stuurt u een foto naar onderstaand voorbeeld:

Wanneer ik bijvoorbeeld van foto 2 het gezicht zou moeten tekenen moet ik inzoomen en vaak wordt het beeld dan wazig en zie ik belangrijke details die een gezicht zo kenmerken niet meer….

Als u geen scanner hebt om de foto in te scannen, kunt u de originele foto via de post versturen, waarna ik deze inscan en een kopie hiervan uitprint. Deze kopie gebruik ik dan om na te tekenen, zodat ik de originele foto onbeschadigd, samen met de tekening, weer kan terugsturen.

Tekening van twee personen

Ik kan van afzonderlijke foto’s van u of uw dierbaren een compositie maken, zodat het lijkt alsof er samen geposeerd is. Hierbij moet ik wel letten op de belichting van afzonderlijke foto’s…

Zodra de tekening klaar is, ontvangt u een print van het eindresultaat via mail. Wanneer u tevreden bent, vindt de betaling plaats. Na ontvangst van betaling, wordt uw tekening aangetekend verzonden. U kunt uw tekening ook zelf ophalen, in dat geval is contant afrekenen gebruikelijk.

Ik lever, al eerder genoemd, de tekening aan in een setje: de originele tekening en een aantal kopieën hiervan, in diverse formaten.